FUTBOL
Esports Futbol 17/09/2012

Mourinho: "El responsable d'aquest pèssim inici de temporada només sóc jo"

El tècnic del Reial Madrid ha concedit una entrevista a Televisió Espanyola i ha apuntat que l'equip blanc pot perdre "però no com ho està fent ara"

Ara
2 min
José Mourinho, al 'Telediario'

BarcelonaEl tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, ha concedit una entrevista al 'Telediario' de TVE1 abans de parlar en la roda de premsa prèvia al partit de Lliga de Campions d'aquest dimarts contra el Manchester City. Mourinho ha reconegut que el partit contra els anglesos "no arriba en el millor moment".

"Quan analitzo la nostra temporada, veig que no arriba en el millor moment. Hem jugat un bon partit contra el Barça, una gran Supercopa, però hem jugat un pèssim campionat i partits molt negatius a la Lliga. Potser el que aquest equip necessita són partits de gran dificultat per la qualitat de l'adversari i pel que t'hi jugues", ha analitzat Mourinho.

El tècnic dels blancs ha assegurat que el que va dir a la sala de premsa del Sánchez Pizjuán els jugadors ja ho havien sentit: "El mateix que vaig dir a la roda de premsa a Sevilla ho vaig dir abans als jugadors. No és el primer cop que els meus jugadors senten aquestes paraules. Tants anys de futbol fan que sigui molt difícil que una cosa així m'agafi per sorpresa".

A més, Mourinho ha apuntat que no creu que els mals resultats d'aquest inici de Lliga siguin a causa de la curta pretemporada: "Perquè te'n facis una idea, jo ja estic pensant en la pretemporada 2013/2014. La nostra pretemporada ha sigut pràcticament igual que la de la temporada passada i vam fer un gran any. Ens poden acusar de moltes coses, però d'això no".

Tot i estar a vuit punts del Barça a la Lliga, Mourinho no vol donar encara la competició per perduda i no considera que s'hagi de centrar només en la Lliga de Campions: "No ho accepto. No penso que un club com el Reial Madrid pugui jugar una sola competició. No penso que un gran club i un gran equip pugui dir que no vol jugar una competició al cent per cent perquè vol guanyar-ne una altra. Lluitaré amb totes les meves forces perquè no sigui així. El Reial Madrid ha de jugar al cent per cent totes les competicions. El Madrid pot perdre, però no com ho està fent ara".

L'altre dia, el tècnic portuguès va dir que tenia ganes de canviar set jugadors de l'onze titular, però aquest dilluns Mourinho ha dit que contra el Manchester City no farà cap revolució: "No pots canviar cinc, set o deu jugadors. Canviar-ne dos no vol dir que els assenyalis com alguna cosa negativa", i ha afegit: "El responsable d'aquest pèssim inici de temporada només és un, i sóc jo. No he sigut capaç de crear un grup compromès per al qual la primera prioritat de la seva vida sigui el futbol. Sóc jo el que ha de crear un equip més compromès, com el de l'any passat".

Preguntat sobre com rebrà el Santiago Bernabéu Cristiano Ronaldo, l'entrenador portuguès ha dit: "Continuo sense entendre aquesta individualització. Si em preguntes com crec que el Santiago Bernabéu rebrà el meu equip, contestaré, però si em preguntes per com rebrà el Santiago Bernabéu el jugador A, B o C, no és una pregunta per a mi".

stats