Vila-real - Barça

Considera que si el seu equip és tan competitiu és perquè té 15 jugadors titulars

Garrido: "En partits grans has d'intentar ser un equip gran, sense estratagemes com deixar créixer l'herba"

El tècnic del Vila-real considera que en partits contra el Barça és quan un equip com el seu (tercer) pot convertir una bona temporada en una gran temporada

Juan Carlos Garrido, entrenador del Vila-real, ha comentat avui, en la vigília de la seva trobada amb el Barça, que guanyar un partit com el de demà dota al seu equip de la consideració de "gran". "Entrem a la fase decisiva de la temporada i és el moment de donar-ho tot. El públic també ha de donar el cent per cent en partits així. M'agradaria que l'afició rebés l'autobús de l'equip per demostrar que volem fer coses grans. Guanyar un partit així ens fa un equip gran i hem d'aconseguir entre tots ", ha comentat.

A més, Garrido ha assegurat que "en partits grans has d'intentar ser un equip gran", pel que ha comentat que li passa pel cap "utilitzar estratagemes com fan altres equips de deixar créixer massa l'herba o escurçar el camp". "L'estil comença definint quan tens gent compromesa amb l'equip. Tenim a 15 titulars i per això l'equip és tan competitiu", ha assegurat l'entrenador valencià del Vila-real.

Ha insistit que el Vila-real vol "fer una gran temporada i aquest tipus de partits que poden canviar una temporada", a més d'apuntar que el Vila-real pot "aconseguir molt". "Ens convenceria que som un equip gran", ha destacat. Garrido ha recordat que demà s'enfronten "el tercer i el primer" de la classificació, el que al seu judici en una Lliga com l'espanyola vol dir que "es veurà un gran partit" i que "a la gent que li agradi el futbol "li val la pena pagar una entrada per aquesta trobada.

El tècnic Vila-real no ha volgut qualificar el Barcelona, ja que considera que ja s'ha fet moltes vegades i opina que no pot aportar res de nou, de manera que s'ha limitat a comentar que els seus jugadors saben que és "un partit molt important "i que han treballat tot l'any per jugar partits com aquest. "El futbol és impredictible i per això és tan apassionant. En un partit pot passar qualsevol cosa. No m'atreveixo a donar un possible resultat perquè pot guanyar qualsevol", ha afegit respecte al duel de demà.

No obstant això, sobre el Barcelona ha comentat que "té totes les alternatives possibles perquè té els millors jugadors del món", a més de destacar que és un equip que "sap defensar molt bé" i que davant el qual el Vila-real haurà de "fer les coses al millor nivell "si vol superar-lo. Del seu equip ha comentat que sempre tracta de donar-li continuïtat a una alineació perquè els jugadors tinguin confiança, però també considera important el criteri d'elegir als jugadors que en millors condicions estiguin.

Finalment, ha qualificat de "decisiu" el mes d'abril perquè afrontaran partits "molt importants" en els quals va necessitar a tots els jugadors a "un gran nivell". "L'equip té molta confiança i es veuen les coses de manera més optimista. La millor notícia és que podem aconseguir objectius molt importants, encara que sabem que serà molt complicat", ha conclòs.