1a divisió
Esports Futbol 21/04/2012

Karanka: "Molta gent no apostava per nosaltres, i hem guanyat"

El tècnic no ha volgut donar mostres d'eufòria tot i saber que la Lliga està pràcticament sentenciada, i ha dit que l'objectiu dels blancs és pensar en la Champions

Ara
1 min
Mourinho parla amb Pepe mentre Karanka se'ls mira

BarcelonaTot i guanyar al Camp Nou i deixar pràcticament sentenciada la Lliga, Aitor Karanka no ha volgut demostrar gaire eufòria a la sala de premsa del Camp Nou, i només s'ha limitat a dir que "la victòria és el resultat del treball ben fet, però ara hem de pensar amb la Champions". I és que els blancs han de remuntar aquest dimecres contra el Bayern per poder jugar la final de la Copa d'Europa.

Pel que fa al partit, només ha volgut treure pit –tot i que de manera tímida– un moment, quan ha assegurat que "molta gent no apostava per nosaltres, i hem guanyat". "El missatge al madridisme l'han enviat els jugadors, amb el treball i l'esforç. El vestidor està content perquè és un partit important, però ja està pensant amb el partit de tornada de la Lliga de Campions".

Ha explicat que s'havien preparat per acceptar un gol en contra del Barça amb naturalitat i no perdre mai el control del partit. "En altres partits, els gols a favor no ens havien servit. I avui al descans el 'mister' ha comentat que si ens feien un gol, que era possible, que els jugadors no es posessin nerviosos i pensessin en en segon".

La victòria deixa pràcticament sentenciada la Lliga, però el segon entrenador del Madrid no ha volgut llançar les campanes al vol: "Encara queden partits. Al Bernabéu tenim dos partits que ens poden donar la Lliga, però ara hem de pensar en la Champions", ha insistit Aitor Karanka

stats