FUTBOL
Esports Futbol 20/03/2012

Karanka, sobre les declaracions de Guardiola: "En el futbol no sempre es diu el que es pensa"

El segon entrenador del Reial Madrid assegura que tot els està sortint bé: "Alguns partits es guanyen jugant bé i en d'altres partits toca patir més", comenta

Ara
2 min
Aitor Karanka durant la roda de premsa.

BarcelonaAitor Karanka, segon entrenador del Reial Madrid, ha assegurat que "en el futbol no sempre es diu el que es pensa", quan ha estat preguntat per les declaracions de Pep Guardiola, tècnic del Barça, i ha afegit: "Dóna igual el que jo pensi. Tenim una diferència de punts important i hem de seguir en aquesta línia. Nosaltres hem d'estar preocupats per nosaltres i el que vingui de fora no és problema nostre".

Karanka ha comentat que no està preocupat per l'empat de l'altre dia: "Fa dos mesos es parlava del passadís i el primer que va dir que perdríem punts va ser el 'mister'. L'equip treballa de la mateixa manera estiguem a deu punts, a vuit, a sis o a un. La dinàmica de treball és el que compta". El segon de José Mourinho ha conclòs: "Preocupa tot el que no surti bé. I ara tot està sortint bé. Els números són els que són. Alguns partits es guanyen jugant bé i en d'altres partits toca patir més".

Sobre el partit d'aquest dimecres contra el Vila-real, el segon entrenador dels blancs ha destacat: "El partit és important. Sempre hi ha moments bons i no tant bons però tots treballem al màxim. Una situació com la del Vila-real és complicada. No sé amb quin Vila-real ens trobarem. Nosaltres hem de fer la nostra feina i hem de seguir sumant", i ha continuat: "Cada vegada que passa més temps, els punts són més importants i més decisius. Els equips contraris estan així i costa més guanyar partits. Nosaltres hem de seguir treballant. Hi haurà dies que es guanyarà jugant bé i d'altres en què no es jugarà tant bé, però que també guanyarem".

Sobre les últimes notícies de Coentrao, que ha estat enxampat fumant, Karanka no s'ha volgut pronunciar: "És un tema intern del club que, com a tal, es tractarà sense més. Veurem com està en l'entrenament i mirarem si entra en la convocatòria".

stats