Futbol
Esports Futbol 30/03/2012

Benzema no vol pagar la pensió de 1.500 euros de la seva àvia i es baralla amb la família

El futbolista es nega a ser l'únic que pagui el que demana la seva àvia, a càrrec d'una filla amb discapacitat, i el proper 5 d'abril haurà d'anar a judici per resoldre la batalla familiar

Ara
1 min
Karim Benzema celebra un gol al camp de l'APOEL

BarcelonaKarim Benzema està vivint una situació familiar desagradable. El futbolista del Reial Madrid haurà d'anar el proper 5 d'abril a judici a Lió per resoldre si ha de ser ell l'únic familiar qui pagui la pensió de la seva àvia, vídua i a càrrec d'una filla amb un 80% de discapacitat.

Yamina Benhattab Haddou, que és com es diu l'àvia, de 65 anys, va demanar a través dels Tribunals d'Assumptes Familiars de Lió que el futbolista li pagués una mensualitat de 1.500 euros per completar la pensió de viduïtat (800 euros) que ja rebia del govern francès. El futbolista, però, no vol ser l'únic membre de la família que assumeixi aquesta responsabilitat i reclama que la pensió es reparteixi a parts iguals entre fills, néts i la resta de membres de la família.

Karim Benzema cobra 700.000 euros al mes, fet que ha provocat que els seus familiars considerin "una vergonya" que el jugador no vulgui pagar ell la pensió de l'àvia. El cas haurà de passar per judici el proper dijous 5 d'abril. A França, la polèmica està sacsejant la imatge del madridista. El portal VSD.fr el titlla de "nét ingrat".

stats