Millor Jugadora de l'Any FIFA
Esports Futbol 10/01/2011

Laura Del Río creu que guanyarà Marta Vieira el premi a millor jugadora del món

La madrilenya és la futbolista espanyola amb millor currículum esportiu. Ha coincidit amb la Marta a l'Umea IK de Suècia i a la seva etapa americana, i també ha jugat al costat de Prinz al 1.FFC Frankfurt i contra Bajramaj a la Bundesliga

Natalia Arroyo
1 min
Laura Del Río xuta davant la mirada de Birgit Prinz.

BarcelonaParal·lelament a la decisió de qui serà la Pilota d'Or masculina, la FIFA decidirà aquest vespre quina és la millor jugadora mundial de l'any. Les tres finalistes són Marta Vieira, Birgit Prinz i Fatmire Bajramaj. Per a la Laura Del Río, futbolista que les coneix a les tres, "la gran favorita és Marta Vieira". I ho argumenta: "Per qualitat i nom té molts números d'endur-se ella el premi. Ha guanyat la lliga, ha sigut màxima golejadora i millor jugadora de la Women's Professional Soccer (la lliga americana). És qui més s'ho mereix".

Del Río ha tingut la sort de coincidir en un terreny de joc amb totes tres. Amb dues d'elles, a més, en el mateix equip, després de passar per Suècia, coincidint amb Marta Vieira; Alemanya, per jugar amb la Birgit Prinz i contra la Fatmire Bajramaj i Estats Units, on ha tornat a gaudir del futbol de la crack brasilera.

La davantera nascuda a Getafe i exjugadora del Sabadell i el Llevant entre d'altres clubs, està negociant un nou contracte amb un club de la lliga professional dels Estats Units, tot i que no vol desvetllar encara quina serà la seva destinació concreta.

stats