ESPANYOL
Esports Futbol 06/06/2015

L'Espanyol espera renovar el director esportiu la setmana que ve

Segons fonts del club blanc-i-blau, les negociacions estan molt avançades i només "falten alguns detalls" per rubricar l'acord

Efe
1 min
Joan Collet i Òscar Perarnau

BarcelonaLa renovació del director esportiu de l'Espanyol, Òscar Perarnau, està molt avançada i l'entitat catalana confia a tancar l'acord de manera definitiva a principis de la setmana que ve, segons han explicat fonts del club blanc-i-blau després de les últimes reunions entre les dues parts.

El president, Joan Collet, Perarnau i el seu representant es van veure dijous a la instal·lacions de l'estadi de Cornellà-el Prat. Aquest divendres, els contactes van seguir per telèfon. Tal com han assegurat des de l'Espanyol, només falten detalls, majoritàriament burocràtics, perquè es tanqui el tracte.

Les sensacions són positives i tot fa pensar que no hi haurà sorpreses en les negociacions. La primera oferta formal del club blanc-i-blau al director esportiu va arribar el passat 10 de maig i des de llavors la continuïtat de Perarnau ha estat una de les grans prioritats dels dirigents.

stats