Espanyol
Esports Futbol 30/08/2014

L'Espanyol tanca el traspàs de David López al Nàpols

El migcampista s'ha acomiadat dels companys al matí i passarà la revisió mèdica a la ciutat italiana a partir d'aquesta tarda

N.a.
1 min

BarcelonaAquest dissabte a primera hora del matí, l'Espanyol i el Nàpols han arribat a un principi d’acord per al traspàs de David López. El migcampista es desplaçarà a Itàlia aquesta tarda per passar la revisió mèdica amb el conjunt italià, que serà l'últim pas per certificar el fitxatge del de Sant Cugat del Vallès.

Al Nàpols coincidirà amb un altre vell conegut de l'afició periquita, José Callejón, tot i que David López no va arribar a coincidir amb l'exmadridista. Estarà sota les ordres del tècnic Rafa Benítez i competirà a l'Europa League, on ha quedat enquadrat en el grup I contra l'Sparta Praga, el Young Boys i l'Slovan Bratislava.

El migcampista ha anat al Power8 Stadium al matí per acomiadar-se del seus companys, que s’han exercitat abans de rebre el Sevilla aquesta nit a les 23 hores. A part de la baixa de David López, el tècnic Sergio González tampoc podrà comptar amb Felipe Caicedo, que arrossega molèsties.

stats