Espanyol
Esports Futbol 26/08/2014

L'Espanyol ultima amb el Nàpols la venda de David López

El president blanc-i-blau, Joan Collet, admet que les negociacions estan avançades i tot es pot resoldre "en les pròximes hores"

Efe
1 min
David López rep instruccions del tècnic Sergio González / RCDE

BarcelonaL'Espanyol manté negociacions avançades amb el Nàpols italià per al possible traspàs del migcampista blanc-i-blau David López, tal com ha informat aquest migdia el president de l'entitat catalana, Joan Collet, durant l'acte de renovació del davanter Sergio García.

"És cert que s'ha negociat per ell. Ha arribat una proposta, tot i que encara no tinc la confirmació oficial. Esperem que arribi avui i llavors haurem de decidir", ha comentat el mandatari blanc-i-blau. El futbolista s'ha exercitat aquest matí amb normalitat a la Ciutat Esportiva.

Collet, de tota manera, no ha volgut donar res per tancat. "Entre els dos clubs hem posat unes quantitats sobre la taula i ara falten quatre serrells. Tot pot canviar en dues hores. No sé si estaran d'acord amb el jugador o potser ens traslladen la proposta definitiva i nosaltres no estem conformes", ha dit.

El director esportiu, Òscar Perarnau, ha afirmat que està atent a qualsevol moviment: "En l'última setmana les opcions de mercat es redueixen molt, però la nostra responsabilitat és estar preparats. Si les alternatives convencen els tècnics es miraran o ho suplirem amb el que tenim en la plantilla".

stats