Llevant
Esports Futbol 02/12/2010

Luis García: "Ara que hem sortit del descens, tant de bo no hi tornem a entrar"

Amb la derrota de l'Atlètic com a principal qüestió sobre la taula, l'entrenador ha comparegut en roda de premsa per fer la prèvia del partit d'aquesta jornada

Redacció
1 min

ValènciaLuis García és conscient que l'Atlètic porta "dues derrotes a casa i venen de complicar-se la classificació a Europa". "Són un equip cridat a estar en Lliga de Campions", ha afegit, alhora que ha elogiat el treball de Quique Sánchez Flores, de qui ha dit que li ha aportat "un gran canvi amb dos títols".

Sobre el potencial del rival, ha destacat l'atac dels matalassers. "Els davanters són dels millors d'Espanya, al nivell del Madrid i el Barça, de Vila-real i València. Kun i Forlán són capaços de tornar boja qualsevol defensa". I ha lamentat que la jugada conflictiva en el partit contra l'Espanyol no hagués suposat la sanció del Kun.

Luis García està satisfet pel fet de trobar-se fora dels llocs de descens, però recorda que "la salvació es decideix en les darreres dues jornades". "Però ja que hi hem sortit, tant de bo que no hi caiguem. És difícil". Ha acabat desitjant la recuperació dels lesionats. Sobre la participació de l'equatorià Felipe Caicedo en el partit, "dependrà de la voluntat que ell tingui", perquè es tracta d'un cop al turmell i ha confirmat que forçaran el retorn d'Asier del Horno si 'Cerra' no es recupera a temps.

stats