COPA DEL REI
Esports Futbol 28/11/2012

El Llevant busca remuntar l'eliminatòria davant el Melilla sense els seus jugadors més habituals

L'equip de Juan Ignacio Martínez haurà de capgirar aquesta vesprada (19.30 hores, Multideporte) la derrota per 1-0 del partit d'anada per poder passar de ronda

El Llevant visita Riazor sense el sancionat Diop

ValènciaL'entrenador del Llevant, Juan Ignacio Martínez, ha convocat avui a setze jugadors per al partit de Copa del Rei d'aquesta tarda al Ciutat de València davant el Melilla (19.30 hores, Multideporte), en el qual hauran de capgirar el marcador negatiu (1-0) del partit de l'anada. Tot i la necessitat de guanyar per poder passar de ronda en la Copa del Rei, l'entrenador valencià ha decidit donar descans al davanter nigerià Obafemi Martins.

El tècnic granota ha decidit donar descans en aquest partit a la gran majoria dels jugadors que habitualment són titulars en Lliga i tampoc compta amb el lesionat Dariusz Dudka, que es recupera d'una operació de pubis. Així, Juan Ignacio Matínez ha deixat fora de la llista a David Navarro, José Javier Barkero, Sergio Ballesteros, Juanlu Gómez, Chris Lell, Pape Diop i Obafemi Martins.

Les principals novetats en la convocatòria de setze jugadors per enfrontar-se a un equip de Segona divisió B són la presència de Massimo Volta i Óscar Serrano, inèdits en la competició lliguera, i el davanter del filial Roger Martí, màxim golejador del filial amb vuit gols. La llista completa és la formada per: Munúa, Navas, Pedro López, Rodas, Volta, Nikos, Juanfran, Pedro Ríos, El Zhar, Iborra, Pallardó, Míchel, Óscar Serrano, Ángel, Roger i Rubén.

De la seva banda, l'entrenador del Melilla, Juan Moya, ha recalcat als seus jugadors la importància de mantenir la possessió de la pilota el màxim temps possible perquè "cada minut que passi és glòria per al Melilla". "Cal tenir la possessió de la pilota i no tornar-nos bojos, però sobretot hem de saber que el temps juga al nostre favor", ha insistit el tècnic, qui recorda que al seu equip li val "qualsevol resultat, menys una derrota per dos gols de diferència ".