Llevant
Esports Futbol 27/02/2011

El Llevant remunta un gol inicial de l'Osasuna i deixa els tres punts i el 'gol average' a casa (2-1)

El Llevant ha estat superior durant la major part del partit. Només als instants finals l'Osasuna ha pogut empatar, tot i que sense èxit

Ballesteros celebra el seu gol

ValènciaEl Llevant ha sumat tres punts importants davant l'Osasuna (2-1) en la seva lluita per allunuyar-se de les places de descens de Segona Divisió en un partit on els valencians han estat superiors al rival, tot i que s'han vist obligats a capgirar el marcador. No només això, l'equip granota ha aconseguit superar els navarresos a la classificació i en el gol average.

De fet, el Llevant ha estat superior durant el partit, tot i que ha estat l'Osasuna qui s'ha avançat al marcador al minut 41. Un error defensiu que ha deixat Pandiani sol a l'àrea, que ha pogut rematar a plaer i situar el 0-1 al marcador. Però la reacció local ha estat immediata, i a només un minut per arribar al descans, Ballesteros ha aprofitat un rebot del pal per empatar el partit.

La segona part ha començat de la millor manera possible pels valencians. L'equatorià Felipe Caicedo ha avançat els granotes amb un gran gol, avançant a l'esprint els centrals navarresos i superant el porter Ricardo quan gairebé no tenia angle de tir.

El gol ha deixat estabornit l'Osasuna, que ha tardat en reaccionar, encara que als últims minuts de partit ha tingut algunes ocasions per anivellar el marcador, encara que sense èxit.

Llevant 2 – Osasuna 1

LLEVANT: Munúa; Javi Venta, Ballesteros, Del Horno, Juanfran, Valdo, Iborra, Xavi Torres, Juanlu (Jefferson Montero, 66'), Xisco Muñoz (Pallardó, 74') i Caicedo (Stuani, 85').

OSASUNA: Ricardo; Nelson, Lolo, Josetxo, Monreal, Masoud (Leka, 66'), Puñal, Nekounam (Vadócz, 81'), Calleja (Soriano, 46'), Camuñas i Pandiani.

GOLS: 0-1, (41') Pandiani. 1-1 (44') Ballesteros. 2-1 (49') Caicedo.

ÀRBITRE: Paradas Romero (col·legi andalús). Targetes grogues a Juanfran, Javi Venta, Iborra i Josetxo.

ESTADI: Ciutat de València, 11.747 espectadors.