Esports Futbol 21/02/2013

El Llevant supera l'Olympiacos (0-1) i ja és als vuitens de final de l'Europa League

Un gol de Martins a la primera part fa que el conjunt granota aconsegueixi passar a la següent ronda, on es trobarà amb el Rubin Kazan

Els jugadors del Llevant celebren el gol de Martins contra l'Olympiacos

BarcelonaEl Llevant ja és als vuitens de final de l'Europa League després que aquest dijous hagi superat per la mínima l'Olympiacos a domicili amb un gol de Martins (0-1, 0-4 en el global de l'eliminatòria).

El gol dels valencians ha arribat ben aviat. Al minut 9, després d'un servei de cantonada de Barkero, Martins ha enviat, de cap, al fons de la xarxa la pilota, aconseguint l'únic gol del partit. El Llevant ha dominat el matx, però conscients que ja tenien l'eliminatòria més que encarrilada, tampoc han forçat en excés la màquina, assaborint durant els minuts el merescut bitllet per als vuitens.

L'Olympiacos ha intentat reaccionar, però tot i que ha gaudit d'alguna oportunitat, no ha aconseguit l'empat. De fet, l'ocasió més clara per als grecs ha estat, a un minut del final, una rematada de cap de Slovas després d'un córner, però el porter del Llevant, Navas, ha fet una gran aturada.

Als vuitens de final de l'Europa League el Llevant es trobarà el Rubin Kazan, el botxí de l'Atlètic de Madrid als setzens de final.