Futbol

El PSG de Messi, Neymar i Mbappé només podrà ser segon de grup

El Madrid derrota el Sheriff i es jugarà el primer lloc contra l’Inter al Bernabéu

2 min
Imatge del Manchester City - París Saint-Germain

BarcelonaLa penúltima jornada de la Champions tenia com un dels plats forts un City-PSG, i el partit va complir, de llarg, amb les expectatives. Un duel exhuberant que va acabar amb el triomf de l’equip dirigit per Pep Guardiola (2-1) que, a més a més, es garantia la primera posició del grup A. Malgrat la derrota, el club de París es garantia la segona posició ja que el Bruges va caure golejat contra el RB Leipzig (0-5).

El partit va ser calcat al de la primera jornada, amb la diferència que aquest cop el City va trobar el camí del gol. La primera part, dominada aclaparadorament pels de Manchester, va acabar amb el porter Keylor Navas com a gran heroi. En canvi, a la represa, tot i el control local, el PSG en va tenir prou amb una transició per avançar-se al marcador, gràcies a una acció afortunada que va iniciar Messi i que va acabar als peus d’Mbappé. Però el City no va defallir, va seguir atacant i amb dues grans accions col·lectives va remuntar, amb les dianes d’Sterling i Gabriel Jesus.

També va ser una bona jornada per al Reial Madrid, que va derrotar el Sheriff a domicili i es va garantir un lloc als vuitens de final (0-3). Gràcies a l’efectivitat d’Alaba, Kroos i Benzema, l’equip de Carlo Ancelotti es rescabalava així de la derrota que havia patit contra l’equip de Transnístria al Bernabéu. Els blancs, primers de grup, es jugaran el liderat en la darrera jornada contra l’Inter, també a Chamartín.

En canvi, l’Atlètic de Madrid no va aprofitar l’oportunitat d’escalar fins la segona posició del grup B. Al contrari, va perdre contra el Milan (0-1) i ara s’ho jugarà tot a la darrera jornada, al camp del Porto. Els de Simeone, però, van tenir sort ja que el conjunt portuguès va perdre a Liverpool, deixant oberta la lluita per la segona plaça.

Finalment, l’Ajax, que ha guanyat tots els partits d’aquesta Champions, es va garantir la primera posició del grup C gràcies a derrotar el Besiktas a domicili. Un grup on va quedar tot definit, ja que l’Sporting va derrotar el Borussia Dortmund (3-1) i va garantir-se també la segona posició, relegant el conjunt alemany a l’Europa League.

stats