Futbol Català
Esports Futbol 08/07/2011

La lliga de Tercera s'iniciarà el 28 d'agost

La Federació ha respectat la voluntat de la majoria de clubs i canviarà una de les jornades intersetmanals en dia laborable per la festiva del 12 d'octubre

Redacció
1 min
Subies va superar el seu primer 'test'

BarcelonaEl grup català de Tercera Divisió seguirà tenint el seu inici de campionat situat en el darrer diumenge d'agost, enguany dia 28. Així ho ha decidit la reunió de junta directiva de la Federació Catalana de Futbol (FCF) la qual també ha modificat part del calendari, a proposta dels clubs, retirant una jornada intersetmanal en dia laborable i traslladant-la al dimecres festiu del 12 d'octubre, inicialment no previst al full de ruta.

Tal com va avançar l'ARA, la majoria dels vint equips de la categoria no volien modificar les seves respectives planificacions de pretemporada i vacances de jugadors i mantindran el format de calendari dels darrers anys sense alteracions. La data del 12 d'octubre no estava prevista en principi perquè estava destinada en el calendari general de la Reial Federació Espanyola de Futbol com a dia per disputar eliminatòries de Copa del Rei. Com que el campió de Tercera enguany milita a Segona B (el Llagostera), cap equip català de Tercera està afectat per aquesta data i finalment podrà ser utilitzada com a jornada intersetmanal en festiu.

Josep Llaó i Joan Josep Isern, vicepresidents

La reunió directiva, que es va allargar durant més de cinc hores, va servir també per proclamar el tresorer, Josep Llaó, i l'adjunt a la presidència, Joan Josep Isern, com a nous vicepresidents de la Federació Catalana de Futbol. A la vegada, el delegat de Girona, Jordi Bonet, va passar a formar part de la junta directiva central.

stats