Barcelona
Esports Futbol 12/09/2011

El president del Santos reitera que "Neymar no se'n va, perquè no vol marxar"

El president del Santos, Luis Álvaro Ribeiro, ha reiterat avui que Neymar seguirà en el club, malgrat la insistència del Barça i el Reial Madrid a portar-lo a la lliga espanyola

Redacció
1 min
Neymar a la seva arribada a Alemanya amb el Brasil

BarcelonaEl president del Santos, Luis Álvaro Ribeiro, ha reiterat avui que Neymar seguirà jugant al Brasil i, de moment, no hi ha cap acord ni amb el Barça ni amb el Reial Madrid. "Neymar no se'n va, perquè no vol marxar, i el Santos no ven perquè no vol vendre", ha declarat el directiu en unes declaracions al diari Lance.

Ribeiro ha admès que en els últims temps ha conversat amb els presidents Sandro Rossell i Florentino Pérez. "Però entre parlar i vendre hi ha una gran distància", ha apuntat Ribeiro, qui ha comentat que amb Neymar "els 'santistes' estan més feliços i creix el nombre de seguidors".

Ribeiro ha negat que, en la hipòtesi d'una possible negociació de Neymar, existeixin preferències en relació amb algun club en particular.

En aquest cas, la fitxa del jove davanter seria "de qui pagui més", ha indicat, encara que ha insistit que "primer cal respectar la voluntat del jugador i després defensar els interessos del Santos", que desitja mantenir Neymar per a les celebracions del seu centenari, l'any vinent.

stats