FUTBOL
Esports Futbol 20/09/2012

El Madrid emprendrà accions legals contra Alfons Godall per haver qualificat Mourinho de "psicòpata"

El vicepresident del Barça va fer un tuit dient que el tècnic del Madrid era un "psicòpata" per la manera com va celebrar el gol de Cristiano contra el Manchester City

Ara
1 min
Mourinho, celebrant el gol de Cristiano contra el Manchester City / JAVIER SORIANO / AFP PHOTO

BarcelonaEl Reial Madrid ha anunciat amb un comunicat oficial a la seva web que "refusa" les "desqualificacions" que l'exvicepresident del Barça Alfons Godall va fer a través de Twitter a José Mourinho, tècnic dels blancs.

Després del gol de Cristiano Ronaldo contra el Manchester City del passat dimarts –gol que donava el triomf als blancs–, Godall va fer el següent tuit: "Lamentable el psicòpata celebrant els gols com si fos un jugador. Deu ser per compensar la frustració d'haver estat un 'petardo' quan jugava...". L'exvicepresident blaugrana es referia a Mourinho, que va celebrar el gol de Cristiano tirant-se a terra. Godall, més tard, responent a un tuitaire que li preguntava a qui es referia, va dir: "Al que suposadament els entrena... És cert que és difícil esbrinar qui és el psicòpata en un manicomi...".

El Madrid ha refusat les "desqualificacions" de Godall: "El Madrid condemna aquest atac i ha encarregat als seus serveis jurídics que emprenguin les accions legals que considerin oportunes", diu el comunicat del club blanc, que afegeix: "El Madrid no permetrà atacs d'aquesta naturalesa i actuarà sempre davant d'aquells que atemptin contra l'honor dels qui formen part del nostre club".

stats