FUTBOL
Esports Futbol 27/01/2013

El Madrid demana passar el partit de Lliga contra el Barça al divendres 1 de març, segons el diari 'As'

L'equip de Mourinho hauria sol·licitat a la LFP avançar el partit de la jornada 26 de Lliga davant el Barça per la proximitat del partit davant el Manchester United

Ara
1 min
Leo Messi llança la falta que ha acabat en gol

BarcelonaEl Reial Madrid hauria demanat a la Lliga de Futbol Professional (LFP) moure el partit de Lliga contra el Barça al Santiago Bernabéu al divendres 1 de març, segons informa el diari 'As'. La raó de la petició del club blanc és la proximitat d'aquest partit contra el Barça amb el del Manchester United a la Lliga de Campions.

El partit contra l'equip d'Alex Ferguson es disputarà el dimarts dia 5 de març. Així, els jugadors del Madrid tindrien només dos dies de recuperació després del partit contra el Barça per preparar el partit contra el Manchester United. Així doncs, el Madrid voldria avançar el partit de Lliga a divendres i fer que els jugadors poguessin descansar un dia més.

En tot cas, el canvi de la data d'aquest partit implicaria també haver de canviar un altre partit: el dimecres 27 de febrer el Barça juga la tornada de les semifinals de la Copa del Rei contra els blancs al Camp Nou i, per tant, tant blaugranes com madridistes tindrien només un dia (el dijous 28) per preparar el partit de Lliga, també entre ells.

stats