FUTBOL
Esports Futbol 22/03/2012

El Madrid perd 4 punts en 4 dies i s'enfrontarà a la Reial Societat sense Lass, Özil i Ramos

Mentre Lass ha vist la cinquena targeta groga, Mesut Özil i Sergio Ramos han estat expulsats i, en principi, no podran jugar dissabte al Santiago Bernabéu

Ara
1 min
Mesut Özil, durant el partit contra el Vila-real / DAVID RAMOS / GETTY IMAGES

BarcelonaDesprés dels empats contra el Vila-real i davant el Màlaga de les últimes dues jornades, el Reial Madrid ha perdut quatre punts en quatre dies. El conjunt blanc, a més, haurà d'enfrontar-se a la Reial Societat el proper dissabte al Santiago Bernabéu (20.00 h) sense tres dels seus jugadors.

Lass ha vist la cinquena targeta groga contra el Vila-real i, per tant, complirà un partit de sanció contra la Reial Societat, mentre que Mesut Özil i Sergio Ramos han estat expulsats. El primer ha vist la vermella directa per insultar l'àrbitre, mentre que al segon li han mostrat la segona groga per una dura entrada. Cap dels dos, doncs, si no hi ha cap decisió en contra, no podrà jugar dissabte al Bernabéu.

En aquest partit tampoc podran asseure's a la banqueta local el tècnic, José Mourinho, i el preparador físic del Reial Madrid, Rui Faria, que han estat expulsats aquest dimecres contra el Vila-real.

stats