1a divisió
Esports Futbol 12/12/2010

El Madrid domina amb comoditat a la Romareda gràcies als gols d'Özil i Cristiano (0-2)

Özil ha marcat el primer gol, de jugada personal, al quart d'hora. I Cristiano Ronaldo ha deixat el paritt vist per sentència marcant de falta directa abans del descans

BarcelonaEl Madrid domina, després dels primers 45 minuts de joc, amb total comoditat a la Romareda, gràcies als gols d'Ozil (15') de jugada personal; i Cristiano Ronaldo (44') de falta directa, i deixa pràcticament sentenciat el partit quan encara queden 45 minuts per jugar-se.

El partit ha estat marcat durant el primer temps per la superioritat dels de Mourinho, que han controlat el partit des del primer minut, i han deixat en evidència un Saragossa que demostra per què és el cuer de Primera Divisió.

Ha estat un primer temps amb molt joc subterrani, moltes faltes, i targetes pels dos equips. En especial destaca la targeta groga per Marcelo, que ja n'acumula 5 a la lliga i es perdrà el proper partit, a casa, contra el Sevilla.

SARAGOSSA: Leo Franco, Diogo, Lanzaro, Jarosik, Paredes, Edmilson, Gabi, Lafita, Ander, Bertolo, Sinama.

REIAL MADRID: Casillas, Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo, Alonso, Lass, Di María, Özil, Cristiano, Benzema