COPA DEL REI
Esports Futbol 31/10/2018

El Madrid de Solari s'estrena amb una plàcida victòria contra el Melilla (0-4)

Benzema, Asensio, Odriozola i González han sigut els golejadors contra un rival de Segona Divisió B

Albert Nadal
El Madrid de Solari s'estrena amb una plàcida victòria contra el Melilla (X-X)

BarcelonaSantiago Solari, tècnic interí del Reial Madrid després de la destitució de Julen Lopetegui aquest dilluns després de la desfeta dels blancs al clàssic (la seva sisena derrota de la temporada), s'ha estrenat aquest dimecres amb una plàcida victòria (0-4) contra el Melilla, equip de Segona Divisió B, en l'anada dels setzens de final de la Copa. Benzema, Asensio, Odriozola i Cristo González han sigut els golejadors contra un conjunt local voluntariós però molt inferior i poc encertat de cara a porteria.

Malgrat que en el balanç total del partit els blancs s'han acabat imposant, durant els primers compassos els locals han jugat amb una alta intensitat i han tingut dues bones ocasions en els deu minuts inicials. La més clara, una rematada d'Igor que ha sortit fregant el pal de la porteria de Keylor Navas. La intensitat inicial dels locals ha sigut tanta que, als nou minuts, havien forçat ja la targeta groga d'un dels centrals blancs, Javi Sánchez, que avui ha debutat al costat de Sergio Ramos.

A mesura que els minuts han anat avançant, la lògica s'ha anat imposant i els blancs han començat a rondar l'àrea del Melilla gràcies a dominar el duel en claredat. Les forces físiques motivades per les ganes de jugar contra el Reial Madrid han anat minvant a mesura que els minuts han anat passant. Vinícius Júnior, titular aquest dimecres, i Lucas Vázquez han sigut els més actius del conjunt blanc, mentre que Karim Benzema passava desapercebut. En la seva primera compareixença, però, el davanter francès ha obert la llauna en rematar a boca de canó una gran assistència d'Odriozola des de la banda dreta. 28 minuts ha durat la resistència local, trencada pel setè gol de Benzema aquesta temporada.

El Madrid ha seguit ensumant la sang i, a les portes del descans, Vínicius, molt protagonista, ha cedit una pilota rasa al mig de l'àrea que Asensio ha rematat a plaer al fons de la xarxa. Amb el marcador de 0-2 s'ha arribat al descans. A la represa, el partit ha seguit el mateix guió que en els primers minuts de la primera meitat: un Melilla intens ha buscat el gol amb més cor que encert. El físic, però, ha tornat a minvar i el Madrid ha anat imposat la seva superioritat, tot i que amb una marxa menys que en el primer temps, fruit de la feina feta. Un gol d'Odriozola en una jugada enrevessada dins de l'àrea a 10 minuts del final i una rematada després d'un córner del jugador del filial Cristo González en l'últim minut han tancat la golejada blanca.