LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 13/03/2013

El Màlaga vol fer història a la Lliga de Campions a costa del Porto

Els de Pellegrini necessiten remuntar a La Rosaleda l'1-0 amb el que van tornar de Portugal (20.45 hores, Canal + Lliga de Campions)

Efe
2 min

MàlagaEl Màlaga disputarà aquest dimecres a La Rosaleda (20.45 hores, Canal + Lliga de Campions) el partit més important de la seva història davant el Porto, la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, i haurà de remuntar l'1-0 encaixat a la ciutat portuguesa per accedir als quarts, en la seva primera compareixença a la competició europea.

L'equip malagueny, que només ha aconseguit un gol en els últims quatre partits, un de la Lliga de Campions i tres a la Lliga, té davant seu el repte de superar el conjunt portuguès. La plantilla local apel·la a l'exercici de superació i al suport incondicional de l'afició que omplirà La Rosaleda amb més de 30.000 espectadors per posar, si més no, en dificultats a un Porto més experimentat en vicissituds com aquestes i amb excel·lents jugadors, a més de ser un equip molt físic i tècnic.

L'animació a la graderia serà suprema amb un mosaic amb 30.000 cartolines blanques i blaves, un gran vídeo realitzat pel davanter brasiler Julio Baptista, el porter argentí Willy Caballero i un malagueny, el defensa Jesús Gámez, i diferents actes perquè els jugadors es sentin acompanyats.

La novetat més important a la convocatòria del Màlaga és la incorporació de Baptista, recuperat d'una lesió muscular, tot i que finalment són baixes els migcampistes Eliseu Pereira i Francisco Portillo.

El vigent campió portuguès es presenta com un equip cohesionat i amb experiència en aquestes arts europees i recupera per a aquest duel una de les seves estrelles: el migcampista portuguès Joao Moutinho, autor del gol del primer partit, ja recuperat d'una lesió muscular a la cama dreta.

El tècnic dels portuguesos, Vítor Pereira, podrà comptar amb el seu onze de gala per aquesta trobada.

stats