Mallorca
Esports Futbol 10/12/2010

Laudrup: "El Racing està a una zona calenta"

El Mallorca rep al Racing de Santander diumenge a les 17.00 hores. Mentre els balears són setens i miren a Europa, els càntabres ocupen la 16a posició i busquen allunyar-se dels llocs de descens

Redacció
1 min

Palma de MallorcaEn roda de premsa, el tècnic danès ha declarat que el Racing és un rival complicat per la situació classificatòria que té. És per això que hauran d'anar molt "en compte perquè els jugadors sortiran motivats per sumar". Segons Laudrup, el Racing "és un rival ferit" i, tot i estar ara fora del descens, "necessiten sumar quelcom de positiu per estar tranquils". En aquest sentit, però, ha previst un partit "en què la diferència entre equips és mínima".

L'entrenador ha confirmat que Enrique Corrales serà titular a la banda esquerra de la defensa, per les lesions d'Ayoze i Kevin García. "Ens agradaria tenir a tothom disponible, però sempre hi ha sobrecàrregues. Les baixes són de jugadors joves, que han començat ara fa poc a entrenar-se professionalment".

Preguntat sobre el descens d'espectadors a l'Iberostar Estadi, fins a 12.000 cada partit, ha dit que "és un tema a llarg termini". A l'equip "només l'interessa guanyar els partits". I ha afegit, tornant al guió que s'imagina del partit, que "no podem esperar a guanyar al darrer minut. Rosemberg i Munitis són jugadors ràpids". "Hem d'intentar tenir la pilota més que ells i recuperar-la de seguida".

stats