Futbol Internacional
Esports Futbol 14/07/2014

El Manchester United fitxa per Adidas a raó de 94 milions anuals

Els 'red devils' han fet oficial l'acord aquest dilluns, que serà vàlid a partir de la temporada 2015/2016 i per deu anys

Ara
1 min
Els jugadors del Manchester United celebren la classificació per a les semifinals de la FA Cup.

BarcelonaEl Manchester United ha aconseguit un acord rècord amb la multinacional de roba esportiva Adidas. Els 'red devils' deixaran de vestir Nike i fitxaran per aquesta nova marca a raó de 75 milions de lliures anuals, l'equivalent a 94 milions d'euros per temporada. Una xifra tant astronòmica com rècord, que triplica la quantitat que fins ara cobrava (27,1 milions d'euros).

El club de Manchester ho ha anunciat oficialment a través de la seva pàgina web, on també informen que l'acord serà efectiu a partir de la temporada 2015/16 (durant aquesta seguiran vestint Nike) i que tindrà una durada de deu anys. El United també informa que aquests 94 milions es podrien ampliar en funció d'algunes variables esportives.

D'aquesta manera, el Manchester United passa a ser, de llarg, el club amb la samarreta més ben pagada (pel què fa a equipació esportiva), cobrant més de tres vegades el que percep el Reial Madrid, també d'Adidas.

Contractes amb la marca esportiva:

Manchester United (Adidas) 94 milions/any (a partir del 2015/16)

Reial Madrid (Adidas) 30

Liverpool (Warrior) 28,5

Barça (Nike) 28

Bayern Munic (Adidas) 28

Manchester United (Nike) 27,1 (contracte actual)

*Font: 'Forbes'

stats