FUTBOL
Esports Futbol 18/01/2011

Mario Balotelli creu que José Mourinho ha d'aprendre educació i respecte

En una entrevista publicada pel diari esportiu italià 'La Gazzetta dello Sport', el davanter també parla de la Pilota d'Or, que afirma que enguany mereixia Sneijder

Redacció
1 min
Mourinho ha rebut el trofeu com el millor entrenador del 2010.

RomaEl davanter italià del Manchester United Mario Balotelli assegura que el tècnic del Reial Madrid, el portuguès José Mourinho, és "el millor entrenador del món", tot i que assenyala que "com a home encara ha d'aprendre educació i respecte".

En una entrevista publicada en l'edició de dimarts del diari esportiu italià La Gazzetta dello Sport, Balotelli defineix així el que va ser el seu entrenador la passada temporada a l'Inter de Milà, amb el qual va tenir diversos enfrontaments.

El davanter, conegut com l'enfant terrible del futbol italià per les seves contínues polèmiques, també opina sobre la concessió de la Pilota d'Or a l'argentí del Barça Leo Messi per segon any consecutiu. Balotelli considera que no és just que li hagin concedit el premi al blaugrana, ja que, segons diu, "el 2010 ho mereixia Sneijder", tot i que subratlla que Messi "segueix sent el número 1".

stats