LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 23/04/2013

El primer desig de Guardiola

L'entrenador del Borussia Dortmund, Jürgen Klopp, ha confirmat que Mario Götze ha fitxat pel Bayern de Munic per desig exprés del tècnic català

Albert Llimós
1 min
L'entrenador del Dortmund, Jürgen Klopp, en roda de premsa / PATRICK STOLLARZ / AFP

BarcelonaL'anunci del fitxatge de Mario Götze pel Bayern de Munic ha sacsejat Dortmund a poques hores d'enfrontar-se al Reial Madrid. El tècnic del conjunt alemany, Jürgen Klopp, espera que la notícia serveixi com a revulsiu per al seu conjunt. "No sabem per quin motiu s'ha publicat aquesta notícia ara, però ho podem intuir. L'únic que puc dir és que si han desitjat que perdéssim la tensió pel partit no ho aconseguiran. Ara més que mai, volem jugar bé i guanyar aquest partit".

En la prèvia del partit contra el Reial Madrid, Klopp ha explicat que Götze li ha confirmat que Guardiola va sol·licitar el seu fitxatge. "He parlat amb Götze i m'ha dit que és el jugador que Pep Guardiola desitja. Guardiola ha sol·licitat aquest jugador. Jo puc fer-me quinze centímetres més petit, puc dir-li que nosaltres també jugarem el futbol de tiqui-taca, però ell vol aprofitar aquesta oportunitat. Götze vol jugar amb un entrenador de renom i no podem retreure-li res".

El tècnic del Borussia ha admès també que la notícia és difícil d'assimilar per al seu jove equip. "Estem molt desil·lusionats, Götze és un jugador excepcional, fonamental en el nostre equip. Així és aquest negoci".

stats