FUTBOL
Esports 07/11/2019

Mateu Alemany deixa de ser el director general del València

El dirigent ha estat les últimes hores a Singapur per acomiadar-se de Peter Lim

Ara
1 min
Mateu Alemany seguirà treballant al València

BarcelonaMateu Alemany ha deixat de ser aquest dijous el director general del València. El dirigent, que va arribar a un principi d'acord per rescindir el contracte fa alguns dies, ha mantingut les últimes hores a Singapur una reunió amb el màxim accionista de l'entitat, Peter Lim, per acomiadar-se'n. Així, els pròxims dies se signarà la rescissió del contracte.

La continuïtat d'Alemany ja va quedar qüestionada a l'estiu, quan el dirigent es va mostrar molest després de veure com el màxim accionista volia ampliar les seves competències i absorbir la branca esportiva. Alemany, llavors, ja va estar a punt d'abandonar el club, però s'hi va mantenir després de reunir-se amb Lim a Singapur i gràcies, en part, als bons resultats aconseguits la temporada anterior i al suport del vestidor i l'afició.

Aquesta temporada, després de les primeres jornades la situació es va agreujar amb la destitució de Marcelino com a entrenador i l'arribada d'Albert Celades a la banqueta.

Alemany va aterrar al València el març del 2017 i ha viscut, juntament amb Marcelino García Toral, dues temporades completes al club: l'equip es va classificar en dues ocasions per a la Lliga de Campions, a més d'aixecar la Copa del Rei l'any passat.

El València ha desitjat tota la sort a nivell professional a Alemany, que havia sonat recentment com a possible candidat per reforçar l'estructura esportiva del Barça.

stats