Seleccions
Esports Futbol 17/10/2012

Messi torna a ser decisiu amb un gol en el Xile-Argentina (1-2). Alexis, apagat

Els dos blaugranes de l''albiceleste', Messi i Mascherano, i el de Xile han jugat els 90 minuts d'un duel intens i que ha acabat amb Higuaín lesionat

Messi en el partit contra Xile / GETTY

BarcelonaLeo Messi està demostrant que ja és igual de decisiu amb la selecció argentina que amb el Barça. Aquesta matinada, després de 20 minuts de pressió xilena per la necessitat de la victòria, ha aparegut el crac del Barça per marcar el 0-1. Messi ha rebut una assistència de Gago dins l'àrea, i en lloc de xutar, ha fet una finta perquè tota la defensa passés de llarg i ha marcat amb un toc suau ajustat al pal.

Amb els xilens desconcertats, dos minuts més tard Higuaín ha fet el 0-2 i ha deixat el partit quasi sentenciat a la mitja hora de partit. La resta del partit ha sigut una demostració de control de l'Argentina, amb Xile jugant més amb el cor que amb el cap.

El gol de l'honor local ha sigut obra de Gutiérrez, però en el temps afegit i sense cap incidència en el marcador final, que deixa els xilens molt tocats de cara al Mundial del Brasil 2014.

A banda, el madridista Gonzalo Higuaín ha acabat el partit lesionat.