Lliga italiana
Esports Futbol 05/03/2011

Gattuso dóna el triomf al Milan davant una Juventus que toca fons a l'Olímpic de Torí

El migcampista italià ha marcat en el minut 68', després d'una bona assistència d'Zlatan Ibrahimovic. És el primer gol de Gattuso en lliga aquesta temporada

Ibrahimovic salta sobre Gattuso, l'autor del gol contra la Juventus.

ToríUn gol del migcampista Gennaro Gattuso a la segona part ha donat la victòria al Milan contra la Juventus (0-1) a l'Estadi Olímpic de Torí i enforteix el seu liderat a la lliga italiana, després de 28 jornades.

L'equip de Massimilano Allegri ha donat un cop d'efecte i ja està a vuit punts de diferència del segon classificat, l'Inter de Milà, que juga demà contra el Gènova. Els rossoneri han sortit d'inici sense Robinho, deixant tot el pes de l'atac al suec Ibrahimovic i l'italià Cassano. Tot i així, i després del descans, al qual s'ha arribat sense gols, el brasiler ha entrat al camp en substitució del ghanès Kevin-Prince Boateng.

Després del gol de Gattuso a vint minuts del final, el conjunt de Luigi del Neri ha volgut revolucionar el partit en busca de l'empat, ha donat entrada a Del Piero i abans havia entrat Iaquinta per un fluix Luca Toni. La Juve, però, no ha trobat el camí del gol i es distancia de la part alta de la classificació, i és setè i podria descendir més llocs en funció del que demà facin Palermo i Cagliari.

Juventus: Buffon; Barzagli, Traoré (84' Bonucci), Chiellini, Sorensen, Melo, Krasić, Martínez, Marchisio, Luca Toni (63' Iaquinta) i Matri (80' Del Piero).

Milan: Abbiati; Nesta, Jankulovski, Silva, van Bommel, Gattuso, Boateng (46' Robinho), Flamini, Abate, Ibrahimovic i Cassano (71' Seedorf).

Gols: 0-1, Gattuso 68'.

Àrbitre: Rizzoli. Ha amonestat els visitants Van Bommel (44'), Gattuso (46') i Ibrahimovic (90').