Lliga Italiana
Esports Futbol 28/02/2011

El Milan tritura el Nàpols en una gran segona part (3-0) i agafa distància com a líder de la Serie A

Ibrahimovic ha obert el marcador amb un gol de penal poc després del descans i, cap al final, Boateng i Pato han arrodonit la victòria rossonera que deixa el Milan líder amb 58 punts, a cinc de l'Inter i sis del Nàpols

Pato i Jankulobski lluiten per una pilota. / AFP

BarcelonaEl Milan i el Nàpols s'han enfrontat en el partit més destacat de la jornada. Primer contra segon, dos punts de diferència entre uns i els altres. La victòria ha estat local, per 3-0, la qual cosa situa el Milan com a clar líder de la Serie A, a cinc punts d'avantatge amb el segon classificat, l'Inter de Milà, i a sis del Nàpols, el seu rival avui.

L'equip d'Allegri n'ha tingut prou amb 45' per derrotar un Nàpols inofensiu, passiu, massa respectuós davant un Milan que ha dominat el partit des del començament, tot i que tampoc ha fet un joc brillant.

Després d'un primer temps no gaire lluït, travat per les faltes, el partit s'ha resolt a la segona meitat. Ibra ha transformat un penal per mans d'Aronica dins l'àrea en el minut 49' i ha encarrilat el triomf local. Ja amb l'1-0, el Milan ha jugat més tranquil, més còmode.

Tot i així, els gols no han arribat fins al final del partit, quan primer Boateng, al 77' rematant una bona centrada enrere de Pato des de la línia de fons, i després el propi Pato al 81', que finalitza una acció de contraatac del Milan, han arrodonit la victòria rossonera.