Esports Futbol 30/12/2014

El Milan goleja el Reial Madrid en l'amistós de Dubai (2-4)

Ménez, El Shaarawy –per partida doble– i Pazzini han sentenciat els blancs, que han jugat amb molts suplents i sense gaire intensitat

Cristiano Ronaldo perd una pilota davant Mexes, en el Reial Madrid - Milan disputat a Dubai / KARIM SAHIB / AFP

BarcelonaEl Reial Madrid ha perdut contra el Milan, a Dubai, en el partit amistós que tots dos clubs han disputat aprofitant l'aturada nadalenca de la competició (2-4). Els blancs s'han vist clarament superats per un equip més intens i amb les idees més clares.

Ancelotti ha fet rotacions i ha apostat per futbolistes poc habituals. Tot i així, homes com James, Cristiano Ronaldo, Benzema i Bale han tingut minuts al partit.

Un error de Nacho ha permès a Ménez aconseguir el primer gol (24'), ja que el defensa blanc ha regalat la pilota al jugador del Milan, que ha superat el porter sense problemes. Després ha marxat El Shaarawy (31') mentre que Cristiano Ronaldo ha retallat distàncies aprofitant un error de col·locació del porter (35').

A la segona part els entrenadors han mogut les banquetes però el domini ha continuat sent del Milan, que de seguida ha ampliat l'avantatge, gràcies al segon gol d'El Shaarawy (49'). Pazzini ha fet el quart (74') mentre que Karim Benzema ha retallat distàncies transformant un penal (84').

A Dubai, el Reial Madrid ha lluït per primera vegada l'escut que l'acredita com a campió del Mundial de Clubs, títol que va obtenir ara fa dues setmanes al Marroc.