Lliga de Campions
Esports Futbol 15/03/2011

Mourinho opina del dopatge: "No entenc el que dius, no ho vull entendre i tinc ràbia de qui ho entén"

L'entrenador del Reial Madrid ha estat preguntat aquest migdia per la polèmica del dopatge iniciada diumenge per la Cope, però la seva resposta ha estat molt enigmàtica

Redacció
1 min
José Mourinho.

MadridJosé Mourinho, entrenador del Reial Madrid, ha estat preguntat aquest migdia per la polèmica del dopatge iniciada diumenge per la Cope, però la seva resposta ha estat molt enigmàtica: "No entenc el que dius, no ho vull entendre i tinc ràbia de qui ho entén".

L'entrenador tan sols ha tingut un missatge adreçat al Barça. “L'any passat vam jugar les semifinals de la Lliga de Campions contra un equip obsessionat per arribar a la final i vam passar nosaltres", ha dit.

Avui, en canvi, li ha tocat rebre al president de l'Olympique de Lió. "Segons Jean-Michel Aulas, nosaltres jugarem per buscar l'empat a zero", ha dit Mourinho.

“El passat no juga, ni per a uns ni per a altres. Cada partit és únic, totalment aïllat del que ha passat els anys anteriors”, ha dit el tècnic portuguès, que ha assegurat que “ningú té por de l'eliminatòria i espero que tots s'ho puguin passar bé”.

José Mourinho ha recordat el seu currículum: "He guanyat dues Champions. Si no en guanyo cap més, seguiré a la història de la Champions".

stats