FUTBOL
Esports Futbol 07/06/2012

Casillas defineix Preciado com "un boig del futbol": el condol dels jugadors a les xarxes socials

Recollim alguns dels missatges d'afecte cap al tècnic que els jugadors de futbol i els clubs han deixat a Twitter i a Facebook

Ara
2 min

BarcelonaLa notícia de la mort del tècnic Manolo Preciado aquest dijous al matí ha sorprès tothom. Els jugadors de futbol de tots els clubs de la Lliga i altres jugadors espanyols que ara juguen en equips estrangers, així com els clubs de Primera i Segona Divisió han mostrat el seu condol amb missatges d'afecte cap al tècnic a través de les xarxes socials.

Aquí recollim alguns d'aquests missatges:

Víctor Valdés: "Vull enviar el meu més sincer condol i una forta abraçada als familiars i amics de Manolo Preciado. Descansa en pau"

Gerard Piqué: "Una forta abraçada a la família de Manolo Preciado. Se'n va un dels grans d'aquest esport. Descansa en pau"

Iker Casillas: "Ens deixa un paio molt gran, un boig del futbol i una grandíssima persona!! Se'l recordarà sempre!! DEP Manuel Preciado"

Dani Alves: "Vull enviar el meu més sentit condol i una forta abraçada als familiars i amics de Manolo Preciado. Descansa en pau"

Isaac Cuenca: "M'he despertat amb una notícia que no em puc creure. Una abraçada sincera a la família de Manolo Preciado. Descansi en pau"

Thiago Alcántara: "El meu condol a la família de Manolo Preciado! Descansi en pau"

David Villa: "No tinc paraules per expressar com em sento. Se'n va un gran amic i una persona increïble. Una abraçada per a la seva família. DEP Manolo Preciado"

Rafinha Alcántara: "DEP Manolo Preciado... no tinc paraules. Un home admirable..."

Sergio Ramos: "El futbol està de dol, m'aixeco i el primer que escolto és la notícia de Manolo Preciado. Que injusta la vida i quina gran persona que se'n va"

Iker Muniain: "Collons!!!! Aixecar-se amb una notícia com aquesta... pufff!! DEP MANOLO PRECIADO. Gràcies per ser noble i honest. Tota la meva admiració cap a ell!"

Juan Mata: "Quina notícia per començar el dia... encara no m'ho crec. Una abraçada molt forta per a la seva gent més propera. DEP Manolo Preciado. Quina desgràcia!"

David de Gea recorda una frase del tècnic: "'La vida m'ha colpejat fort. Podria disparar-me o mirar al cel i créixer. Escullo la segona opció' (Manolo Preciado) DEP".

Marc Crosas: "Patir i aixecar-se de la manera que ell ho va fer. Humil, sincer i treballador. Exemple de vida. DEP Manolo Preciado"

stats