FUTBOL CATALÀ
Esports Futbol 18/06/2015

El Mollet rectifica: no obligarà a jugar a l'Euromilions els pares dels jugadors del futbol de base

El club explica a través de Twitter que oferirà dues modalitats de pagament per a les inscripcions de les categories inferiors i que jugar a aquest joc no serà obligatori

Ara
1 min
Imatge de la presentació dels diferents equips del CF Mollet UE de la temporada passada.

BarcelonaDesprés d'haver comunicat als pares dels jugadors del futbol de base que per inscriure els seus fills al club havien de jugar a l'Euromilions, el Mollet ha fet un pas enrere.

A través de Twitter, el club ha explicat que, si bé l'opció de pagar 125 euros per jugar a aquest joc continuarà funcionant, no serà obligatòria, com havia dit en un inici.

Escrit en què el CF Mollet UE informa als pares que han de comprar participacions de l'Euromillones / @CESAR_SANCHEZ_

"La Junta Directiva, reunida aquest dimecres, ha decidit oferir la possibilitat d'optar a dues formes de pagament en les quotes del futbol base. En una de les opcions s'inclou la targeta d'Euromilions, i l'altra de les opcions és sense targeta d'Euromilions. Aquest dijous ampliarem la informació i per a qualsevol dubte us podeu adreçar a les oficines del club", diu el club, en tres tuits.

Aquest dimecres, quan es va conèixer la notícia, alguns pares van protestar per l'obligació d'haver de comprar participacions i ja s'havien mobilitzat per frenar la situació.

stats