Reial Madrid
Esports Futbol 18/03/2011

Mourinho: "L'Atlètic de Madrid ha tingut una setmana per preparar el derbi i nosaltres no"

L'entrenador del Reial Madrid ha avisat del perill de jugar un derbi després d'una eliminatòria de Champions i "sense dies de descans", però assegura que sortirà amb "el millor equip possible", tot i la fatiga dels seus futbolistes

Redacció
2 min
Jose Mourinho, a la banqueta del Bernabéu.

BarcelonaEl Reial Madrid visita el Calderón aquest dissabte a les 22.00 hores. Sobre el partit contra l'Atlètic de Madrid, Mourinho ha dit que, "en els derbis no hi ha favorits". "La classificació no és el més important, la motivació és molt alta i l'Atlètic de Madrid ha tingut tota una setmana per a preparar el partit, per a estudiar-nos com a rival". El tècnic blanc no ha criticat res del sorteig de Champions d'aquest matí: "En el sorteig sí que hi crec. Si Lineker diu que no hi ha pilotes calentes, me'l crec".

El portuguès ha insistit amb el discurs victimista. "Ells arriben al màxim de les seves possibilitats i jugaran contra un rival que només ha tingut dos dies per a recuperar forces i que, fins dijous, estava pensant en un altre rival, l'Olympique de Lió". Reial Madrid i Atlètic, ha dit, són "dos equips amb un nombre de partits diferents acumulats, les forces no estan equilibrades", però el seu Madrid intentarà "compensar-ho amb joc".

Sobre l'equip que alinearà, Mourinho ha deixat clar que sortirà "amb el millor equip possible", tot i la fatiga dels seus homes i ha deixat caure que "Cristiano estaria millor si el partit fos diumenge". Pel què fa a Casillas, ha dit que està per jugar: "No està cansat, un porter només es fatiga mentalment. Però fins demà no ho sabré, dependrà de les sensacions dels meus futbolistes. Alguns han jugat molts partits i, a aquestes alçades de campionat, descansar només dos dies és molt poc".

Després d'un compromís europeu és, fins i tot, molt més perillós. "És perillós jugar un partit després de la Champions. Que sigui un derbi ho fa difícil d'una banda, perquè el rival és molt dur i no tens una setmana per a descansar i preparar el partit, però ho fa fàcil, perquè a nivell de motivació l'equip hi estarà més ficat".

stats