Futbol anglès
Esports Futbol 28/05/2012

Les negociacions entre el Liverpool i Robert Martínez s'encallen en els "poders esportius" de l'entrenador

En la reunió mantinguda a Miami, l'encara tècnic del Wigan hauria demanat controlar tota la parcel·la esportiva però el club anglès segueix buscant un director que estigui per sobre de l'entrenador

Ara
1 min
Robert Martínez, entrenador del Wigan

BarcelonaEl Liverpool segueix interessat en contractar Robert Martínez com a tècnic, però les negociacions semblen encallades en un punt de conflicte: quin poder ha de tenir l'entrenador. En la reunió mantinguda a Miami la setmana passada, l'encara tècnic del Wigan hauria demanat controlar tota la parcel·la esportiva i poder-se encarregar dels fitxatges de l'entitat, però el club d'Anfield segueix buscant un director esportiu que estigui per sobre de l'entrenador. Fins i tot ha sonat Louis Van Gaal com a candidat.

"El Robert vol tot el control sobre les qüestions futbolístiques i així els ho ha fet saber –comenta el president del Wigan, Dave Whelan al diari The Independent–. Així és com funciona el futbol a Anglaterra. Si el Liverpool accedeix, ell serà el seu entrenador perquè se li ha ofert el càrrec directament. Crec que es tornaran a reunir dimarts".

En aquesta futura reunió s'hauran de resoldre els aspectes que encara no permeten confirmar la notícia. De moment, però, el capità del Liverpool, Steven Gerrard, ha confessat que ha sentit que "el club està parlant amb ell" i li ofereix el seu suport. "Tot el que he sentit d'ell és bo i positiu. Em tindrà al seu costat".

stats