Futbol Femení

El Barça femení juga a Londres amb poques opcions de remuntada contra l'Arsenal Ladies (16 h)

El 0-3 de l'anada al Miniestadi deixa gairebé sense opcions l'equip de Xavi Llorens, que s'acomiadarà de la Champions femenina si no capgira el resultat de l'eliminatòria de setzens de final

Amb poques opcions, però molta il·lusió. El Barça femení disputa aquest dijous a les 16 h la tornada de setzens de final al Meadow Park de Londres contra l'Arsenal Ladies, amb la llosa del 0-3 de l'anada al Miniestadi. El resultat converteix la remuntada pràcticament en un miracle.

Tot i així, la victòria contundent del cap de setmana 7-1 contra el Sant Gabriel ha recarregat de moral les noies de Xavi Llorens, que, tot i ser conscients de la superioritat del seu rival, també recorden que van disposar de mitja hora de cert domini a Barcelona. "Si no som capaces de superar l'Arsenal, vol dir que no mereixem passar", sentencia Sonia Bermúdez en una entrevista a 'UEFA.com'. La golejadora blaugrana serà una de les armes més potents del Barça per mirar de fer el primer gol a la Champions de la història de la secció.

D'altra banda, l'entrenadora de l'Arsenal Ladies, Laura Harvey, ha anunciat a la web del club londinenc rotacions per al partit, però avisa que les seves jugadores cometran un error si es confien en excés. "No hem de perdre de vista la pilota i hem d'afrontar el partit com es mereix la Champions. Som el campió d'Anglaterra i ho hem de demostrar", ha sentenciat.