FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 28/11/2011

Osvaldo serà apartat del Roma durant deu dies per colpejar Lamela

Luis Enrique demana al club que sancioni l'ex blanc-i-blau per haver donat un cop de puny a Lamela al vestidor després de perdre 2-0 contra l'Udinese

Efe
1 min
Osvaldo, en un moment del partit contra l'Udinese. AFP PHOTO

RomaEl Roma ha decidit apartar de la plantilla durant deu dies l'italo-argentí Daniel Osvaldo, ex jugador de l'Espanyol, després que aquest colpegés el seu company argentí Erik Lamela als vestidors després de la derrota del passat divendres (2-0) contra l'Udinese.

El tècnic del Roma, l'exblaugrana Luis Enrique, havia demanat al club que apliqués una sanció a Osvaldo i la resposta del club no ha trigat a arribar. El jugador s'entrenarà des d'avui a part i haurà de pagar una multa de 50.000 euros.

Segons els mitjans de comunicació italians, després de la derrota contra l'Udinese, Osvaldo hauria recriminat durament Lamela al camp per no haver-li cedit una pilota en una acció. Però la recriminació d'Osvaldo a Lamela va seguir al final del partit i ja als vestidors, quan l'ex periquito va clavar un cop de puny al seu company d'equip.

D'acord amb els mitjans, tots dos jugadors van aclarir la disputa diumenge durant l'entrenament i es van demanar perdó, però Luis Enrique no està disposat a cedir com ja es va veure en l'entrenament de diumenge, ja que Osvaldo va entrenar a part.

stats