FUTBOL
Esports Futbol 15/05/2012

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes prepara actes i reivindicacions coincidint amb la final de Copa

La plataforma catalana, juntament amb la basca i la gallega, donaran una roda de premsa aquest dilluns al Congrés dels Diputats amb el suport dels diferents representants polítics

Ara
1 min

BarcelonaLa Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes prepara actes i reivindicacions coincidint amb la final de la Copa del Rei que el proper 25 de maig el Barça i l'Athletic Club disputen a Madrid.

És per això que el proper dilluns, les entitats que defensen el reconeixement oficial de les seleccions nacionals de Catalunya, Galícia i País Basc donaran una roda de premsa conjunta al Congrés dels Diputats amb el suport dels diferents representants polítics i partits catalans.

"Demanem a l'Estat espanyol joc net i la no intervenció, ni legislativa ni administrativa, en contra de la voluntat dels esportistes i dels aficionats catalans de poder veure les seves respectives seleccions de l'esport que sigui jugant europeus, mundials i jocs olímpics amb absoluta normalitat", afirma la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes en un comunicat.

En el mateix, també fa una crida als aficionats del Barça i de l'Athletic Club perquè la final de la Copa del Rei sigui "una festa esportiva de suport a les seleccions basca i catalana de futbol i al seu reconeixement internacional". L'organització voldria "que el 25 de maig fos el dia de la gran foto entre les dues aficions agermanades i en un ambient immillorable", i conclou: "Que els aficionats llueixin senyeres, estelades i material reivindicatiu a favor de les seleccions. Amb respecte per a tothom, defensem els nostres drets en un dia de festa, de celebració esportiva i de reivindicació nacional".

stats