Futbol Català
Esports Futbol 23/05/2011

El Llagostera fa un pas de gegant per l'ascens mentre Reus i Muntanyesa empaten els seus partits

Mal resultat del Reus a casa i bon marcador de la 'Monta' a domicili, ambdós (1-1)

Pas de gegant del Llagostera

BarcelonaLa història del Llagostera està a 90 minuts de ser encara més gran. L'equip gironí, clar dominador del partit, va superar per 2-0 al Cerceda en la millor entrada al seu camp (més de mil espectadors) que ha registrat mai un dels pobles amb menys habitants de tot el play-off. Un matiner gol de Pedrito va posar de cara la situació als d'Oriol Alsina. Uri ho va certificar al segon temps. El Cerceda va veure's dominat. El botí dels catalans, important per la tornada a Galícia.

A Cartagena, la Muntanyesa ha obtingut un positiu empat a gols que posa l'eliminatòria parcialment favorable als de Nou Barris. El local José Agustín va avançar als locals en una indecisió dins l'àrea de la 'Monta'. Ja al final del partit, un penal per mans dins l'àrea no el va perdonar Edu San José, qui va establir les taules finals al marcador.

També al darrer instant de partit va cedir un empat el Reus al seu estadi contra l'Universitat d'Oviedo. Els del Baix Camp van necessitar una hora per foradar la porteria rival i ho van fer mitjançant Chumbi. Al quart dels minuts d'afegit, un molt protestat penal en contra dels roig-i-negres va acabar al fons de la xarxa gràcies al remat final de Xosé. L'equip de Santi Castillejo està obligat a empatar a més d'un gol o guanyar a domicili a la tornada.

Tots els resultats catalans (fase d'ascens a Segona B)