FUTBOL
Esports Futbol 18/01/2013

Mourinho va recomanar a Pochettino que fitxés per la Premier League

"[Mourinho] Em va dir que el millor futbol del món es juga aquí" ha dit Pochettino durant la seva presentació com a entrenador del Southampton

Efe
1 min
Mauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, durant el partit jugat a Mestalla.

LondresEl tècnic argentí Mauricio Pochettino ha dit, després d'anunciar el seu fitxatge pel Southampton anglès, que l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, li va dir que "el millor futbol del món es juga a la Premier".

Pochettino, que va estar a l'Espanyol fins al novembre, dirigirà el primer entrenament amb la plantilla del Southampton aquest dissabte, dos dies abans de la seva estrena, dilluns contra l'Everton.

En la roda de premsa de presentació, l'argentí, de 40 anys, s'ha confessat un "gran admirador" del futbol anglès i de la Premier, "una lliga atractiva" de la qual ha parlat "molt" amb el seu "bon amic" José Mourinho, que va entrenar el Chelsea del 2004 al 2008.

"[Mourinho] Em va dir que el millor futbol del món es juga aquí", ha afegit Pochetinno, que va sortir de l'Espanyol el 26 de novembre pels mals resultats, després de gairebé quatre anys com a màxim responsable de la banqueta blanc-i-blava.

L'argentí s'ha mostrat "feliç" d'aterrar a la Premier i ha afirmat que el seu fitxatge s'ha produït "ràpidament". Després de la seva presentació, per Pochettino ara comença un "repte" en què intentarà "convèncer" l'afició amb "honestedat i treball".

stats