Premier League

Primera jornada de la Premier

L'Arsenal no passa de l'empat sense gols contra el Newcastle en el primer partit sense Cesc

La primera jornada de la Premier ha deixat uns resultats plens d'empats i sense gaires gols. L'Arsenal, sense els seus creadors Cesc i Nasri, només ha pogut sumar un punt de la seva visita al St.James Park

Arsène Wenger ha trobar a faltar la creativitat de Cesc i Nasri al mig del camp i el seu nou Arsenal no ha pogut amb el Newcastle (0-0) en el debut dels gunners a la Premier. El matx ha sigut molt tens i ha tingut alguna picabaralla entre jugadors d'un i altre equip.

Tampoc ha pogut començar amb victòria el Wigan de Robert Martínez, que ha empatat (1-1) contra el Norwich City, idèntic resultat que ha fet el Liverpool contra el Sunderland. L'altre empat d'una jornada de poques victòries, l'han protagonitzat el Fulham i l'Aston Villa (0-0).

Les úniques dues victòries han estat visitants i han sigut per al Wolverhampton (1-2) contra el Blackburn Rover, i la golejada del Bolton (0-4) contra el recent ascendit Queen Park Rangers.

El Chelsea i el United juguen demà al migdia contra l’Stoke City i el West Bromwich. Dilluns, ho farà el Manchester City contra el Swansea City.

El partit que havia d'enfrontar el Tottenham i l'Everton, s'ha ajornat pels aldarulls de Londres.