Lliga de Campions
Esports Futbol 24/11/2011

La premsa italiana elogia el Milan i eleva el Barça

La Gazzetta dello Sport titula amb un eloqüent: "Gran Milan, Massa Barça", el Corriere dell Sport amb: "Aplaudiments per al Milan, però guanya el Barça"

Efe
2 min
Portada de La Gazzetta dello Sport després dle Milan-Barça (2-3).

BarcelonaLa premsa italiana elogia aquest matí al Milan perquè considera que va disputar un gran partit, però que no va poder amb un Barça superior davant del qual va sucumbir per (2-3) en el partit del grup H de la Lliga de Campions.

"Gran Milan, Massa Barça", així es titula i resumeix el xoc el diari "La Gazzetta dello Sport", que qualifica de "trobada bellíssima", en què Messi i Xavi van ser "dos robots" i Boateng va marcar un gol "màgic".

Per al principal diari esportiu del país, el Milan va sortir amb "el cap alt" de San Siro, ja que va aconseguir remuntar el resultat en dues ocasions, però després ja no van poder amb Xavi, autor de l'últim gol que va donar la victòria a l'equip català.

"La Gazzetta dello Sport" també parla d'un "penal regalat als catalans" en comentar que Aquilani no va cometre falta sobre Xavi.

"Aplaudiments per al Milan, però guanya el Barça", és el títol elegit pel diari "Corriere dello Sport", que assenyala, que per primera vegada, el Barcelona se'l va veure patir una mica.

El diari esportiu romà també dóna espai a la polèmica entre el exbarcelonista Zlatan Ibrahimovic i l'entrenador del club blaugrana, Pep Guardiola.

"Era important donar la mà a Guardiola?, Va dir el davanter suec del Milan després de ser preguntat per què va saludar Messi i no al seu exentrenador, com recull" Corriere dello Sport ".

El "Corriere della Sera" destaca sobretot el "futbol-espectacle a San Siro", en un partit que va ser espectacular, però "va guanyar l'equip millor, contra un adversari que ha après a estar molt a prop del Barcelona".

"El Milan juga bé, però el Barça millor", són les paraules del propietari del club roig i negre, l'exprimer ministre italià, Silvio Berlusconi, de les quals també es fa ressò avui la premsa.

stats