FUTBOL

El president del València visita el tècnic i la plantilla abans de l'entrenament

Anil Murthy i Mateo Alemany s'han tornat a reunir i asseguren que continuaran parlant

El president del València, Anil Murthy, ha anat aquest dimarts a la ciutat esportiva de Paterna per reunir-se amb l'entrenador Marcelino García Toral i la plantilla abans de l'inici de l'entrenament i posar-los al dia de la tensa situació que viu el club.

Peter Lim posa en joc l’estabilitat del projecte del València

Murthy ha arribat al centre d'entrenament del València a quarts de deu del matí per parlar amb Marcelino i els futbolistes dins de les instal·lacions i lluny de l'abast de les desenes de reporters gràfics que s'han aplegat a Paterna.

El president del València tenia pendent reunir-se amb la plantilla i el cos tècnic després de la convulsa jornada de dilluns en què el director general, Mateu Alemany, semblava a punt d'abandonar el club, tot i que el seu futur encara no s'ha resolt.

L'entrenament de l'equip ha començat poc abans d'un quart d'onze, 45 minuts després del previst, i Marcelino García ha dirigit al costat dels seus ajudants l'inici de la sessió.

Gairebé al mateix temps que començava l'entrenament, el president del València ha abandonat la ciutat esportiva i ha anat a reunir-se amb Mateo Alemany. A la sortida de la reunió, l'encara director general del club ha dit que seguiran parlant i que encara no hi ha una decisió presa sobre el seu futur. "Encara no hi ha acord, estem treballant-hi. Estem parlant de moltes coses i considerant els següents passos que hem de fer, però el punt fonamental és que tots volem el millor per al València. Què és el millor per al València? Això jo ja no ho sé, però és el que tots volem", ha explicat.

L'encara director general ha reconegut que percep el suport de la plantilla i del cos tècnic, tot i que ha matisat que caldria preguntar al club, i no a ell, si aquest suport tindrà una incidència important en la decisió que finalment es prengui sobre el seu futur. Sobre la possibilitat que l'entrenador Marcelino i el seu cos tècnic decidissin dimitir si ell surt del club, ha comentat: "Espero que Marcelino continuï. No és decisió meva, però espero que busquem tots el millor per al València, que al final no són les persones sinó la institució, el club, és un projecte que està funcionant molt bé i per a tots és una pena haver d'estar en aquesta situació".