Barça
Esports Futbol 24/09/2011

Un Barça amb Piqué recuperat rep l'Atlètic de Madrid

La defensa de l'equip madrileny es veu aquest dissabte (22 hores, TV3 i La Sexta) amenaçada per un Messi que en els últims 8 duels ha marcat 11 gols

T. P.
1 min
Cesc, Pedro i Messi.

BarcelonaEl Barça rep aquest dissabte (22 hores, TV3 i La Sexta) un Atlètic de Madrid en ratxa amb la novetat de Gerard Piqué en la convocatòria.

Els enfrontaments entre el Barça i l'Atlètic de Madrid solen ser sinònim de gols. Des que Josep Guardiola dirigeix el destí del primer equip blaugrana, en els vuit partits entre els dos equips (sis en Lliga i dos en la Copa del Rei) s'han fet un total de 37 gols. Només un cop, en l'últim matx al Camp Nou en Lliga, un dels dos equips no ha marcat. Llavors va guanyar el Barça per 3-0 amb tres gols de Leo Messi.

L'argentí, que es continua acostant a Laci Kubala per ser el segon màxim golejador en la història del club (li falten cinc gols per igualar l'hongarès), s'ha especialitzat a batre el porter de l'Atlètic. En aquests vuit precedents li ha fet onze gols.

Messi, que ja és el màxim golejador i assistent del Barça d'aquesta temporada, viurà avui un duel des de la distància amb el davanter colombià de l'Atlètic Falcao, que ha aconseguit agafar l'herència d'Agüero i Forlán amb cinc gols en quatre jornades de Lliga.

L'arribada del colombià, brillant en el joc d'esquena i les rematades de cap, ha permès a Gregorio Manzano canviar el caràcter de l'equip madrileny, com advertia ahir Guardiola: "Juguen molt diferent. Abans recuperaven i sortien al contraatac ràpidament. Ara tenen l'estil de Manzano, s'ajuden i toquen, amb arribades per fer centrades a l'àrea".

stats