Lliga de Campions
Esports Futbol 09/04/2013

El Màlaga somia amb les semifinals després del 0-0 de l'anada

El conjunt dirigit per Manuel Pellegrini confia aquest dimarts al vespre (20:45h/C+Liga de Campeones) en la seva primera participació a Europa

Efe
2 min
Lewandowski supera l'entrada de Demichelis durant el Màlaga-Borussia Dortmund

Berlin/MàlagaEl Màlaga s'enfronta al Borussia Dortmund aquest dimarts al vespre (20:45h/C+Liga de Campeones) amb la il·lusió de seguir fent història en la seva primera participació a Europa. I és que després del 0-0 de l'anada, el conjunt dirigit per Manuel Pellegrini veu cada vegada més a tocar les semifinals.

El Màlaga arriba a Dortmund amb la mala notícia de la defunció del pare de Manuel Pellegrini. No obstant, el tècnic xilè estarà aquest dimarts a la nit dirigint al conjunt andalús en el que serà el partit més important de la història del club.

Pellegrini va donar descans a gran part dels titulars el cap de setmana contra la Reial Societat, de manera que jugadors com Willy Caballero, Demichelis, Joaquín, Toulalan, Isco o Saviola, arriben pel partit contra el Borussia descansats i en plenes condicions.

El Màlaga tindrà les baixes del migcampista portuguès Eliseu, que segueix lesionat, i la del xilè Pedro Morales, al no estar inscrit.

Un altre migcampista, el xilè Iturra, tampoc podrà jugar per sanció i el seu substitut pot ser Camacho, mentre que el lloc en la defensa del brasiler Weligton , també sancionat, segurament l'ocuparà l'uruguaià Lugano.

D'altra banda, el Dortmund arriba al partit contra el Màlaga conscient que és l'única competició que els hi queda, després que el Bayern s'hagi proclamat definitivament aquest cap de setmana campió de la Bundesliga.

Així doncs, el Màlaga intentarà marcar un gol aviat que descentri a un conjunt alemany, que aleshores n'hauria de fer dos, i que jugarà amb la pressió de saber que són favorits.

Alineacions probables

Borussia Dortmund: Weidenfeller; Piszczek, Subotic, Felipe Santana, Schmelzer; Kehl, Gündogan; Reus, Götze, Grosskreutz; i Lewandowski.

Màlaga: Caballero; Gámez, Lugano, Demichelis, Antunes; Joaquín, Toulalan, Camacho, Isco; Baptista i Saviola.

Àrbitre: Craig Thomson (Escòcia).

Estadi: Signal Iduna Park

Hora: 20.45h / C+ Liga de Campeones

stats