PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 01/06/2013

Mourinho s'acomiada del Bernabéu en l'últim partit de lliga

El Reial Madrid tanca aquest dissabte a la tarda (17h/C+ Liga, Gol T) contra l'Osasuna una temporada per oblidar

Ara
2 min

BarcelonaEl Reial Madrid rep aquest dissabte a la tarda (17h/C+ Liga, Gol T) l'Osasuna en l'última jornada de lliga. L'enfrontament servirà perquè José Mourinho s'acomiadi de l'afició blanca. Probablement, com ve sent habitual, el Bernabéu es dividirà entre xiulets i aplaudiments per dir adéu al polèmic tècnic portuguès.

I és que tot i tenir el suport d'una part de l'afició, són molts els quals no perdonen a Mourinho pel seu enfrontament amb Iker Casillas. A més, en les darreres setmanes, les seves enemistats dins el vestuari blanc han augmentat, i la tensió entre el tècnic portuguès i la plantilla s'ha fet insostenible. Fins i tot, homes com Pepe i Cristiano Ronaldo, que sempre havien defensat Mourinho, li han donat l'esquena i s'han posicionat a favor del capità blanc.

Després de tres temporades al capdavant del club blanc, i amb un balanç d'una Lliga, una Copa del Rei i una Supercopa d'Espanya, José Mourinho marxa sense haver aconseguit l'objectiu pel qual va ser fitxat: guanyar 'la décima'. A més, tampoc ha estat capaç de trencar l'hegemonia del Barça i situar el Reial Madrid per sobre dels blaugranes.

D'aquesta manera, el madridisme diu adeú aquest dissabte a la tarda a Mourinho i tanca un projecte que ha fracassat. De moment, no es coneix qui el substituirà i serà l'escollit per dirigir el club blanc la propera temporada.

L'enfrontament serà el de menys, ja que cap dels dos equips s'hi juga re. El Reial Madrid, per la seva part, presentarà una alineació repleta de suplents que servirà perquè homes con Adan, Carvalho o Essien també s'acomiadin del Bernabéu. Al igual que Higuain, que probablement també viurà el seu darrer enfrontament amb la samarreta blanca.

Sense Varane lesionat ni Marcelo ja concentrat amb Brasil para la Copa Confederacions, Mourinho ha alliberat a Sergio Ramos, Pepe, Fabio Coentrao, Sami Khedira, Xabi Alonso, Kaká i Cristiano Ronaldo, i ha convocat bastants jugadors del filial, com Morata, Nacho, Fabinho, Llorente i Omar. La lesió de Diego López ha provocat que el tècnic portuguès deixés fora de la convocatòria Iker Casillas, de manera que Adan serà el titular.

Al davant estarà un Osasuna que arriba al Bernabéu amb la feina feta, després que la setmana passada segellessin la permanència a Primera Divisó gràcies a la victòria per 2-1 contra el Sevilla.

Alineacions probables

Reial Madrid: Adán; Arbeloa, Raúl Albiol, Carvalho, Nacho; Essien, Modric, Özil; Di María, Callejón i Higuaín.

Osasuna: Asier Riesgo; Oier, Rubén, Unai García, Nano; Silva, Timor; Cejudo, Armenteros, De las Cuevas; i Manu Onwu.

Àrbitre: Pérez Lasa (Comité Vasco).

Estadi: Santiago Bernabéu.

Hora: 17h / C+Liga , Gol T

stats