Champions League
Esports Futbol 06/11/2012

El Reial Madrid rep el Borussia Dortmund amb l'obligació de guanyar

L'equip de José Mourinho ha de vèncer al conjunt alemany (20.45 hores, TV3 i La 1) per recuperar el líderat del grup i evitar que el Manchester City pugui igualar-los a la classificació

Ara
2 min
Entrenament del Madrid abans de jugar contra el Borussia Dortmund

BarcelonaEl Madrid rep aquest vespre (20.45 hores, TV3 i La 1) el Borussia Dortmund amb la necessitat de guanyar si no es vol complicar l'accés als vuitens de final com a primer de grup. L'equip que entrena José Mourinho, va caure fa dues setmanes en terres alemanyes i va veure com el Borussia Dortmund el superava a la classificació, i ara haurà de vèncer als alemanys al Santiago Bernabéu si vol recuperar el liderat del grup. De no aconseguir els tres punts, el Madrid no dependria d'ell mateix per quedar líder del seu grup, i, a més, veuria com el Manchester City podria fins i tot igualar als blancs a la classificació.

En la roda de premsa prèvia al partit, José Mourinho va fer referència a la polèmica gestió del planter per part del club i va assegurar que "Només sóc responsable de la gestió esportiva del primer equip", el tècnic blanc ha justificat la seva absència a la presentació de la tercera fase de les obres de les dues residències que està construint per al primer equip i per al planter explicant que "El dia abans dels partits no estic per actes, sinó per treballar, per pensar. M'han dit que han arribat crítiques però si hagués marxat també m'haurien criticat".El tècnic blanc ha anunciat que Varane serà titular en defensa i que Benzema es perdrà el partit per molèsties musculars. Khedira tampoc estarà disponible. Davant la possibilitat que el Santiago Bernabéu no s'ompli en un partit tan important, el tècnic blanc va ironitzar: "No sóc el culpable de la crisi econòmica que viuen Europa i Espanya".

Sobre el Borussia Dortmund, Mourinho ha comentat que "El Dortmund em preocupa tot l'equip, no només els davanters. No és casualitat que guanyessin la Bundesliga i que ara vagin líders del seu grup". A més ha afegit que "tenen jugadors creatius, ràpids, però també forts i molt directes. Són un molt bon equip i si es classifiquen pels vuitens de final són un candidat a guanyar la Champions".

L'altre partit del grup el disputen a la mateixa hora el Manchester City i l'Ajax d'Amsterdam.

stats