Primera Divisió
Esports Futbol 10/09/2011

El Reial Madrid prohibeix que el Getafe jugui amb Pedro León al Santiago Bernabéu

L'equip blanc s'estrena a casa aquest dissabte (20 hores, Canal + Liga i Gol Televisión) contra un rival amb moltes baixes importants

à. G.
1 min
Pedro León.

BarcelonaDesprés de començar la Lliga amb una còmoda golejada contra el Saragossa, el Reial Madrid juga aquest dissabte (20 hores, Canal + Liga i Gol Televisión) contra el Getafe. El conjunt que entrena José Mourinho, que aquest divendres ha tornat a protagonitzar una enigmàtica roda de premsa, s'estrena al Santiago Bernabéu.

L'entrenador portuguès no realitzarà gaire canvis en un equip que segueix patint baixes importants al centre del camp per les lesions de Sami Khedira, Hamit Altintop i Nuri Sahin. El principal dubte serà aclarir si José Mourinho segueix apostant per Fabio Coentrao com a parella de Xabi Alonso o premia la millora de Kaká.

El tècnic Luis García, ex del Llevant, promet lluita i treball contra el Reial Madrid, però sap que puntuar serà molt complicat. Sobretot per la quantitat de lesionats que té. A la baixa de Pedro León, que per contracte no podrà enfrontar al seu exequip (en cas de fer-ho, hauria de pagar dos milions d'euros), s'uneixen les de Diego Castro, Albert Lopo, Jaime Gavilán, Rafael López, Óscar Ustari i Miguel Marcos "Michel". A més, Michelangelo Albertazzi i José Manuel Jiménez Mané seran dubte fins a darrera hora.

stats