Primera Divisió
Esports Futbol 12/03/2011

El Reial Madrid busca mantenir la força al Santiago Bernabéu davant l'Hèrcules

L'equip de Mourinho necessita mantenir aquest vespre (20 h, GolT i Canal + Liga) davant l'Hèrcules la seva força a casa, on ha guanyat tots els partits que ha disputat

Redacció
1 min
José Mourinho es mira els seus futbolistes.

Alacant p { margin-bottom: 0.21cm; } El Reial Madrid necessita mantenir aquest vespre (20 h, GolT i Canal + Liga) davant l'Hèrcules la seva força a l'estadi Santiago Bernabéu, on ha guanyat tots els partits que ha disputat, per allargar el pols per al títol, amb el Barcelona a set punts.

José Mourinho recupera efectius en la medul·lar i ha de decidir si manté el doble pivot creatiu o Granero per fer jugar 'Lass' Diarra, que va complir sanció, o Sami Khedira, que ha superat una lesió muscular.

Cristiano està entre les sis absències del Reial Madrid. Mourinho no forçarà Carvalho, pensant en el decisiu partit europeu davant el Lió, i el seu lloc l'ocuparà Raúl Albiol. No pot comptar amb els lesionats Kaká, Gago, Higuaín i Pedro León.

Amb 13 gols en els seus tres últims compromisos de Lliga al Santiago Bernabéu, el Reial Madrid de Mourinho ha recuperat l'empenta d'inici de temporada. Davant l'Hèrcules buscarà un nou triomf que reforci la confiança abans d'afrontar el repte de donar per finalitzada la maledicció de vuitens de la Lliga de Campions.

Mentrestant, l'Hèrcules arriba a Madrid de visita en el pitjor moment de la temporada, després d'haver caigut per primera vegada a la zona de descens i amb la baixa de jugadors importants en els seus esquemes com David Trezeguet, Jorge López Marco 'Tote', Royston Drenthe i Francisco Peña.

Els quatre jugadors estan lesionats, encara que en el cas de Drenthe -que acaba de tornar a Alacant després de tres setmanes recuperant-se a Rotterdam-, tampoc podria participar en el partit, segons el contracte de cessió del jugador a l'Hèrcules pel Reial Madrid, que obliga a pagar en aquest cas una elevada quantitat al conjunt alacantí.

stats